Hoppa till innehåll

Välkommen till Klarsynt Studio Komplett

I paketet ingår bågar och glas, försäkring och kostnadsfria synundersökningar som vi kallar till regelbundet. Allt till en månadskostnad av 295:- för enkelslipade glasögon respektive 495:- för progressiva glasögon!

Du vill inte missa detta – boka idag HÄR

Jag vill veta mer innan jag bokar – hur fungerar det?

Låt oss börja med bågarna.

Du väljer helt fritt bland samtliga våra bågar i butiken oavsett pris! Det betyder att oavsett vad det står på prislappen för Tom Ford, Victoria Beckham, Lacoste, Guess, Ferragamo, Longchamp med flera fina varumärken, så blir din månadskostnad oförändrad. 

Hur är det med glasen då?

I STUDIO KOMPLETT ingår alltid de absolut bästa glasen från Rodenstock, inklusive behandlingar som antireflex, hårdyta, lätta att rengöra samt blåljusfilter, allt för att du inte ska behöva avstå från att se så bra du bara kan.

Synundersökningen

I STUDIO KOMPLETT ingår alltid en grundlig synundersökning med vår optiker samt att vi även inkluderar en teknisk ögonskanning med Rodenstocks DNEye skanner.

Undersökningen börjar med skannern som mäter ditt öga på ca 7000 punkter och skapar en 3D modell av just ditt öga. Värden vi får fram i denna kan vi utgå från när du sitter ned med vår optiker. När du diskuterar dina behov med optikern får du räkna med att det tar ca 30 – 35 minuter och det beror på att vi vill förstå vad just du behöver och är ute efter.

Samtidigt som du köper STUDIO KOMPLETT blir du dessutom Brilliantkund hos oss på Klarsynt Studio vilket innebär att vi kallar dig regelbundet till kostnadsfria synundersökningar. 

Dessutom ingår vår SynTrygg försäkring i erbjudandet vilket innebär att du har:

  • 1 månads bytesrätt
  • 3 månaders tillvänjningsgaranti progressiva glas
  • 1 års skadeförsäkring

Du vill inte missa detta – boka idag HÄR

Behöver du råd eller tips? Fråga oss!

Oavsett vilken fråga du har så sitter vi med all sannolikhet på svaren! Varmt välkommen att ringa oss, mejla, eller varför inte komma in i butiken och prata lite med oss!