Hoppa till innehåll

Välkommen till KlarSynt Studio Malmö – en del av KlarSynt

Med ambition att vara Malmös bästa glasögonbutik vill vi erbjuda våra kunder en upplevelse utöver det vanliga. Vi brinner för vårt jobb och handplockar våra absoluta favoritbågar och solglasögon för att du som kund ska få precis det du vill ha. Vi är även stolta över att ha en del kollektioner som vi är ensamma om i Malmö, exempelvis Victoria Beckham.

Vi på KlarSynt Studio Malmö vill att du ska känna att du kommer till en lugn och stressfri miljö där vi tillsammans resonerar oss fram till vad just du vill ha och behöver. Hos oss får du en ordentlig synundersökning, vi tar oss tid för att se över hela din syn inklusive förebyggande tester för ev. ögonsjukdomar. Vi ger dig trygghet och expertis kring allt som har med ögon, synhälsa och ditt optiska välmående att göra.

Engagemang och nyfikenhet är utmärkande för oss. Vi vill på riktigt att du som kund ska känna dig speciell när du är hos oss. 

Så, vill du vara speciell för en stund? Kom till oss på Klarsynt Studio Malmö.

Ögonhälsa

Era vanligaste frågor
om ögonhälsa

Är det dags för mig att skaffa glasögon nu? Vilka bågar passar min stil och personlighet? Vilken sorts linser lämpar sig för mig? Oavsett vilken fråga du har så sitter vi med all sannolikhet på svaren! Varmt välkommen att ringa oss, mejla, eller varför inte komma in i butiken och prata lite med oss!

Våra medarbetare

Ronny

Butikschef

Ronny.lundstrom@klarsynt.se

070 305 7679

Erik

Legitimerad optiker

Studiomalmo@klarsynt.se

040-611 14 15

Behöver du råd eller tips? Fråga oss!

Oavsett vilken fråga du har så sitter vi med all sannolikhet på svaren! Varmt välkommen att ringa oss, mejla, eller varför inte komma in i butiken och prata lite med oss!