Hoppa till innehåll

Kontaktlinser

Nytillpassningar och kontroller av kontaktlinser

Vi gör nytillpassningar och kontroller på kontaktlinser. Det finns många kontaktlinser på marknaden idag och vi lägger stor vikt på att du blir rekommenderad den lins som just dina ögon mår bäst av.

För oss är det viktigt med ögats hälsa och mående och därför rekommenderar vi att du som kontaklinsbärare kommer på ett årligt besök. Vi kan med hjälp av mikroskop kontrollera hornhinnans välmående och tidigt upptäcka tecken på syrebrist eller andra besvär som man inte själv som kontaktlinsbärare kan känna eller se med blotta ögat när man tittar sig i spegel.

Hos oss kan du beställa kontaktlinser och hämta dem i butiken, välja att få dem hemskickade och få en faktura eller teckna ett abonnemang hos Linsboxen. Läs mer om Linsboxen här.

Observera att det är viktigt att ha ett par Glasögon som komplement till linser när du t.ex. är förkyld, har ögoninflammation eller bara är allmänt irriterad i ögonen.

Kontaktlinser,linser malmö

Fråga optikern

Behöver du råd och tips? Fråga oss!

Oavsett vilken fråga du har så sitter vi med all sannolikhet på svaren! Varmt välkommen att ringa oss, mejla, eller varför inte komma in i butiken och prata lite med oss!