Hoppa till innehåll

Glasögon i Malmö

Behöver du nya glasögon och bor eller befinner dig i Malmö? Då bör du besöka oss på Klarsynt Studio. Det finns många anledningar till varför man har behov av glasögon, men nummer ett är du vill uppleva din omvärld bättre. Att hjälpa dig att se klart och samtidigt hitta ett par glasögonbågar som passar dig och din stil är något som vi som optiker är absolut bäst på.

Vi vill faktiskt påstå att vi är experter när det kommer till att hjälpa dig att hitta rätt bland alla val av glas och bågar.

Vad ingår i köpet av nya glasögon i Malmö?

När du köper ett par kompletta glasögon hos oss på Klarsynt Studio Malmö så ingår alltid bytesrätt och garanti. 

* 30 dagars bytesrätt. Gäller en gång per köp. Byter du till glasögon med högre pris betalar du mellanskillnaden. Om du byter till glasögon med lägre pris får du ett tillgodohavande, ej kontanter.

* 3 månaders funktions/tillvänjningsgaranti på glasen, vi ger oss inte. Är det så att vi behöver ordna med nya glas för att du ska bli nöjd så fixar vi det.

* 1 års skadegaranti. Det gäller skada på dina glasögon oavsett hur skadan uppkommit, under förutsättning att du inte avsiktligt skadat dem. Självrisk 250 kr. Gäller ej normal förslitning eller förlust.

* Glasögonfodral

* Putsduk

* Justering och service

Glasögonguide

Många frågar efter glasögonbågar som passar till deras ansiktsform och visst finns det allmänna rekommendationer men vi anser att det viktigaste är vad du vill förmedla med dina nya glasögon.

Med det menar vi att din stil, hur du vill uppfattas på jobbet eller fritiden, klädval mm är mer avgörande för vad som kommer att passa just dig.

Om du har ett par glasögon du känner dig fin, stolt och bekväm i så syns det på dig och ditt självförtroende lyser igenom. Tvärtom ifall någon rekommenderat ett par bågar som du inte känner för, även det skiner igenom.

Vi är duktiga på att hjälpa dig att beskriva ditt unika behov och vi ger dig den tid och de råd du behöver.

Vi på Klarsynt Studio Malmö besöker kontinuerligt mässor och visningar av glasögonbågar för att plocka ut de vi tror du kommer att uppskatta. Det är ingen tillfällighet att vi har valt att jobba med glasögonbågar från flera av de främsta märkena på marknaden.

Klicka gärna på länkarna och är det någon modell du tycker vi saknar – skrik till så hjälper vi dig att få fatt i densamma.

* Tom Ford

* Victoria Beckham

* Max Mara

* Salvatore Ferragamo

* Guess

* Moncler

* Lacoste

* Calvin Klein

* Longchamp

Vilket glas i passar dig och dina glasögon bäst?

Hur vet man vilka glasögon man ska ha? Eller, hur ska man kunna veta vilket glas man ska välja i sina nya bågar? Det bästa med den frågan är att du slipper vara expert – för det är vi. Med dagens avancerade teknologi har en bredd av kvalitetsglas utvecklats för att passa enskilda synbehov och beteenden. Det finns därför hundratals olika glas att välja mellan när man ska köpa nya glasögon. Alltifrån enklare standardglas till helt individuellt designade glas.

Glasögon i Malmö

Enkelslipade glas

Här korrigerar varje glas för ett avstånd, antingen kort, mellan eller långt. Enkelslipade glas används även för att korrigera översynthet, närsynthet och astigmatism.

Progressiva glas

Flerstyrkeglas som har en osynlig, successiv övergång mellan de olika styrkorna som korrigerar när-, mellan- och det längre avståndet. Det finns många olika progressiva glas. Allt från de enklaste glasen, till de mest avancerade som tar hänsyn till hur du rör ditt huvud och dina ögon. Vi på Klarsynt Studio Malmö vet exakt hur vi ska hjälpa just dig med ditt val.

Närprogressiva glas

Är till för arbete på nära håll. Där du ska se bra på det avstånd du behöver till allt vid tex skrivbordet, cirka 40–100 centimeter framför dig. De närprogressiva glasen används ofta till terminalglasögon när olika styrkor behövs för de olika avstånden vid till exempel tangentbord och datorskärm.

Rumsprogressiva glas

Utöver de avstånd som närprogressiva glas korrigerar finns en ytterligare liten del upptill i dessa glas som gör att du även ser tydligt i rummet du befinner dig i. Rumsprogressiva glas kan vara mycket bra om du jobbar i reception eller med kundmottagning och behöver se lite längre ut i rummet.

Behöver du råd eller tips? Fråga oss!

Oavsett vilken fråga du har så sitter vi med all sannolikhet på svaren! Varmt välkommen att ringa oss, mejla, eller varför inte komma in i butiken och prata lite med oss!